Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

USR PLUS și PNL, în fața congreselor. Ion M. Ioniță: USR PLUS este într-o poziție mai bună

Spread the love

USR PLUS se află pe o poziție mai bună în perspectiva Congresului, spre deosebire de PNL, crede redactorul-șef de la Historia, Ion M. Ioniță: ”USR PLUS este într-o poziție mai bună, să spunem, decât PNL, pentru că se află deja în afara guvernării și această decizie a fost o decizie pe care partidul a luat-o în unanimitate, să spunem, nu au existat fracțiuni, din acest punct de vedere, deci USR este pe o poziție unitară și este o poziție, care pentru electoratul USR PLUS este favorabilă. Electoratul lor aprobă o astfel de poziție, consideră că au fost dați afară din Guvern, pentru că au încercat să promoveze reforme, deci ceea ce se află în programul partidului, practic”.

Dan Barna, Dacian Cioloș și Irineu Darău candidează pentru președinția USR PLUS. A începutul votul online

Irineu Darău, candidat la șefia USR PLUS, la RFI: Ne-am pierdut din credibilitate, avem un deficit de democrație internă

În opinia sa, ”criza politică afectează practic toată scena politică românească și afectează guvernarea. Din acest punct de vedere, primul care suferă este PNL, pentru că și-a asumat guvernarea, se află în continuare la Palatul Victoria și decontează tot ceea ce se întâmplă acum, pe când USR PLUS fiind în Opoziție și cerând căderea Guvernului PNL-Cîțu nu face decât să capitalizeze”.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments