Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Subprefectul de Timiș Elena Popa a murit, avea de o lună Covid

Spread the love

Subprefectul de Timiș Elena Popa a murit duminică dimineață, pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeș”. Fusese internată cu Covid în 28 decembrie.

 

Elena Popa, în vârstă de 60 de ani, a fost confirmată cu Covid în 28 decembrie. Subprefectul de Timiș avea tuse seacă, febră și își pierduse gustul și mirosul. Inițial, a fost dusă la o secție externă a Spitalului „Victor Babeș”, dar, pentru că starea s-a agravat. a fost transferată la unitatea sanitară de la Pădurea Verde. 

 

Medicii i-au administrat inclusiv tratament cu plasmă, însă, în urmă cu aproape două săptămâni, Elena Popa a fost dusă la Terapie Intensivă. Duminică dimineață, ea a încetat din viață. Elena Popa, de meserie economist, a fost numită subprefect în urmă cu exact un an și lucrase anterior la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. 

 

În prezent, atribuțiile de prefect de Timiș revin subprefectului Mircea Băcală. Prefectul în funcție, Liliana Oneț, este internată, la rândul ei, internată, după ce și-a rupt piciorul la schi și a avut nevoie de operație.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments