Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

SUA au atins maximul istoric al deficitului comercial în februarie

Spread the love

Conform rapoartelor, deficitul de creștere de 4,8% față de luna precedentă a fost determinat de o scădere de 2,6% a exporturilor la 187,3 miliarde de dolari, mai mare decât importurile, care s-au situat la 258,3 miliarde de dolari (-7%).

Creșterea economiei SUA mai rapid decât în ​​restul lumii a extins deficitul comercial la niveluri record”, a declarat Oren Klachkin, economist pentru Oxford Economics, într-o notă, anticipând că „ar trebui să continue să se extindă pe măsură ce recuperarea americanilor se va intensifica în primavara si vara„.

În a doua lună a anului, creșterea deficitului comercial a fost mai mare decât așteptările analiștilor care prognozau 70,5 miliarde de dolari.

Îmbunătățirea situației din sănătate, redeschiderea economiei și cheltuielile bugetare vor spori cererea internă și vor exercita o presiune puternică asupra importurilor”, în timp ce exporturile, dependente de redresarea mai lentă a economiei în restul lumii, vor fi mai puțin puternice, adaugă expertul de la Oxford Economics.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments