Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Primesc cu bucurie toate lucrurile bune în viața mea."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Rugby: Saracens promovează în prima ligă a Angliei după un an în purgatoriu

Spread the love

Victorii cu 60 – 0 și 57 – 15 împotriva lui Ealing au încununat o revenire rapidă în eșalonul de elită al rugby-ului englez pentru Saracens, câștigători de cinci ori ai campionatului Angliei și de trei ori ai Cupei Campionilor Europeni în ultimul deceniu. 

Desigur că această revenire era așteptată, dat fiind faptul că echipa din nordul Londrei și-a păstrat majoritatea internaționalilor în lot, care au tratat cu maximă seriozitate cele 11 meciuri pe care le-au avut de jucat, chiar dacă majoritatea echipelor întâlnite erau formate din semi-profesioniști. 

Saracens și-au tratat cu maxim respect advesarii, aliniind în baraj 12 internaționali în XV-le de start, inclusiv cei șase jucători selecționați pentru seria de meciuri dintre Leii Britanici și Africa de Sud (campionii mondiali) – Mako Vunipola, Jamie George, Maro Itoje, Owen Farrell, Elliott Daly și respectiv Vincent Koch. 

Gallagher Premiership – prima ligă – se va relua pe 17 septembrie, iar Saracens vor beneficia de revenirea a patru internaționali englezi împrumutați unor cluburi din elită în acest sezon – Ben Earl, Max Malins (Britsol Bears), Nick Isiekwe (Northampton) și Alex Lozowski (Montpellier). 

Ei vor juca și în Challenge Cup, competiția europeană numărul doi și vor avea desigur ca obiectiv câștigarea ambelor competiții. Criticați ca trișori, Saracens și-au strâns rândurile, și-au ispășit pedeapsa în purgatoriul ligii a doua, au învățat lecția și au revenit în elită, unde adverarii lor vor ști că vor avea din nou de a face cu echipa care a dominat rugby-ul englez și european în al doilea deceniu al secolului XXI. 

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments