Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Rugby Coronavirus: Primul meci cu public din Anglia va fi pe 17 mai

Spread the love

Saracens au mutat meciul, programat inițial pentru sâmbătă 15 mai, a fost mutat acum luni 17 mai, de la 19:30 ora locală (21:30 în România) și se va disputa pe stadionul StoneX (capacitate 8.500) din nord-vestul Londrei, în prezența a maximum 2000 de spectatori, limita permisă de guvern pentru astfel de evenimente.

Clubul anunță că biletele vor fi vândute pe principiul primul venit, primul servit, iar spectatorii vor fi conduși la locul alocat de către pionieri – oameni de ordine voluntari.

Saracens, care în ultimul deceniu au câștigat de cinci ori campionatul Angliei și de trei ori Cupa Campionilor Europeni, evoluează în liga a doua fiind penalizați cu retrogradarea după sezonul 2019 – 2020 pentru depășirea repetată a plafonului salarial pentru lotul de jucători.

Pe 21 și 22 mai au loc pe stadionul Twickenham (capacitate 82.000) din sud vestul Londrei finala Challenge Cup între Leicester Tigers și Montpellier și respectiv finala Cupei Campionilor Europeni între Stade Toulousain și La Rochelle Atlantique în prezența a maximum 10.000 de spectatori.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments