Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Rugby Coronavirus: Meciul România – Belgia, amânat a treia oară

Spread the love

Rugby Europe a fost notificat de către Federația de Rugby a Belgii că autoritățile naționale din Belgia nu permit echipei naționale masculine din Belgia să călătorească în România, având în vedere situația actuală a COVID, chiar dacă în prezent nu există restricții în România în ceea ce privește jocurile de la Rugby Europe Championship„, se spune într-un comunicat Rugby Europe – forul diriguitor al rugby-ului pe continent.

„Jocul România – Belgia trebuia să aibă loc duminică, 7 februarie 2021, ca parte a ultimei runde a Campionatului Europei de Rugby 2020. Consiliul de administrație al Rugby Europe se va aduna în următoarele câteva zile pentru a decide ce acțiune trebuie să aibă loc în legătură cu acest meci și implicațiile asupra competiției în viitor. Un alt anunț va fi făcut în timp util.”, spune mai în comunicatul Rugby Europe

Stejarii sunt pe ultimul loc în Rugby Europe Championship – liga a II-a europeană, sub Turneul celor Șase Națiuni – cu cinci puncte, Belgia fiind pe locul cinci, penultimul, cu șapte puncte. 

Stejarilor le era necesară o victorie pentru evitarea unltimul ultimul loc final și meciul de baraj, tot pe teren propriu cu Olanda clasată pe primul loc în Rugby Europe Trophy (liga a III-a europeană), pentru a decide care echipă rămâne în Rugby Europe Championship. 

În celelalte două meciuri programate Georgia (virtuală campioană 2020) urma să întâlnească Rusia, în timp ce Spania are meci cu Portugalia. Rugby Europe nu a menționat nimic despre aceste două partide. 

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments