Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Rugby: Africa de Sud 27 Leii Britanici și Irlandezi 9, Springboks egalează seria

Spread the love

Al doilea meci test a fost unul în oglindă cu cel de săptămâna trecută: campionii mondiali au dominat net după pauză, așa cum o făcuseră Leii săptămâna trecută când au învins cu 22 – 17.

Meciul nu a fost unul spectaculos, fiind presărat cu numeroase întreruperi cauzate de indisciplina de ambele părți, dar a fost arbitrat impecabil de neo-zeelandezul Ben O’Keeffe, care a împărțit câte un cartonaș galben fiecărei echipe în prima jumătate și a ținut în frâu ieșirile nervoase.

Ca și sâmbăta trecută, jocul a fost dominat de o încleștare titanică pe înaintare, câștigată net după pauză de campionii mondiali și de un adevărat bombardament de șuturi înalte ale celor două perechi de mijlocași, câștigat în partea a doua de sud-africani.

De altfel, ambele eseuri ale Springboks au venit din șuturi de urmărire: primul al mijlocașului la deschidere Handre Pollard direct în brațele aripii Makazole Mapimpi care a marcat al 15-lea său eseu în 16 meciuri internaționale, iar al doilea al mijlocașului la grămadă Faf De Klerk, convertit în eseu de centrul Lukhanyo Am.

Pollard a transformat unul dintre eseuri și a adăugat cinci lovituri de pedeapsă, față de trei penalități transformate de omologul său Dan Biggar. Scor final Africa de Sud 27 Leii Britanici și Irlandezi 9.

Tot sâmbătă, Noua Zeelandă a învins în finala turneului feminin de rugby în șapte Franța cu 26 – 12, în timp ce Fiji a câștigat medalia de bronz, învingând Marea Britanie cu 21 – 12.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments