Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Rică Răducanu este infectat cu COVID-19 şi a fost internat în spital

Spread the love

Mesajul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a grupării giuleştene:

Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!”.

Necula Răducanu, cunoscut sub numele de Rică Răducanu, are 74 de ani și a făcut parte din echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid, în 1967.

El a mai jucat în cariera sa la Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

De asemenea, Rică Răducanu a făcut parte din naționala României care a participat la Cupa Mondială din 1970, în Mexic, unde „tricolorii” au întâlnit și Brazilia marelui Pelé.

Împreună cu Răducanu este interată și soția sa, iar starea lor nu este foarte gravă:

Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă și mi-am făcut și eu testul. M-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aștept să facem un șpriț. Am aici niște oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți„, a declarat Rică Răducanu, la ProTV, referindu-se la cadrele medicale din spital.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments