Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Raluca Olaru a cucerit încă o medalie de aur și una de bronz la Europenele de Haltere

Spread the love

Raluca Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, depășind-o pe britanica Emily Godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale mai mici. Românca a cântărit 66,5 kg, iar Godley 70,42 kg. Bronzul a revenit italiencei Alessia Durante, cu 97 kg. Trebuie spus că Olaru şi Godley au ratat a doua încercare din concurs, la 97 kg.

Tot la aruncat, Godley s-a impus cu 129 kg, fiind urmată de Durante, 122 kg, de turcoaica Berfin Altun, 121 kg, în timp ce Olaru a ocupat locul al patrulea, cu 120 kg.

Olaru a cucerit bronzul la total, cu 218 kg, în timp ce Godley s-a clasat pe prima poziţie, cu 227 kg, iar Durante a fost a doua, cu 219 kg.

Astfel, România a încheiat participarea la Europenele de la Moscova cu un bilanţ de 13 medalii:

– Șapte de aur (Monica Suneta Csengeri – trei la cat. 49 kg, Loredana Toma – trei la cat. 64 kg, Raluca Olaru – cat. 71 kg la smuls);

– Patru de argint (Cosmina Pană – cat. 45 kg la aruncat, Mihaela Valentina Cambei – cat. 49 kg la aruncat, Valentin Iancu-Ionadi – cat. 55 kg la aruncat şi total);

– Două de bronz (Mihaela Valentina Cambei – cat. 49 kg la total, Raluca Olaru – cat. 71 kg la total).

Delegația României a avut 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova, care loc în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a doar trei trofee.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments