Produse-Bio

Raliul Dakar: Emanuel Gyenes recuperează în clasamentul general

Spread the love

Liderul clasei moto este pilotul argentinianul Kevin Benavides, de la Honda, după ce în etapa a 11-a s-a impus britanicul Sam Sunderland, de la KTM, iar Mani Gyenes, tot pe o KTM, a sosit pe poziția a 29-a.

La general, Benavides are un avans de doar 04 minute și 12 secunde în faţa lui Sunderland, iar al treilea este americanul Ricky Brabec, de la aceeași echipă Honda – campionul en-titre.

Runda de joi, desfăşurată între Al’Ula şi Yanbu, i-a revenit lui Sunderland, înaintea chilianului Pablo Quintanilla, de la Husqvarna, și a lui Benavides.

Evenimentul etapei a fost abandonul unuia dintre marii favoriți – spaniolul Joan Barreda Bort, de la Honda, care a rămas fără benzină la kilometrul 267 al etapei, în timp ce era al 5-lea în ierarhia generală.

Emanuel Gyenes a fost al doilea la clasa Malle Moto – fără asistenţă tehnică, unde s-a impus anul trecut și unde lider este acum lituanianul Arunas Gelazninkas. Românul din Satu Mare este pe a 2-a treaptă și la clasa Marathon, după spaniolul Tosha Schareina.

Ultima etapă a Raliului Dakar 2021 va avea loc vineri între Yanbu şi Jeddah, cu o lungime de 452 de kilometri.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments