Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Protest al activiştilor de mediu la Suceava, unde un activist şi doi jurnalişti au fost bătuţi

Spread the love

Manifestanţii au afişat bannere cu mesajele: „Ne temem doar pentru pădure”, „Stop mafiei lemnului” şi „Pădurea înseamnă viaţă”.
„Participanţii atrag atenţia că astfel de incidente violente împotriva libertăţii presei şi a apărătorilor pădurilor trebuie să înceteze. Totodată, aceştia solicită Ministerului de interne să trateze cazul cu maximă seriozitate. Este nevoie că adevărul să iasă cât mai curând la lumină. Generaţiile viitoare merită şansă să crească într-o societate mai bună unde toţi să ne simţim în siguranţă, apăraţi şi respectaţi de autorităţi”, au transmis, pe Facebook, reprezentanţii Agent Green. 

Patru dintre bărbaţii implicaţi în agresarea a doi jurnalişti şi a unui activist de mediu, în judeţul Suceava, reţinuţi vineri sub acuzaţiile de ”lovire sau alte violenţe” şi ”purtare abuzivă”, au fost plasaţi sub control judiciar.

Cei patru au lovit cu pumnii și picioarele trei persoane care realizau un documentar despre tăierile ilegale de arbori din păduri. ”Una dintre persoanele vătămate a fost supusă unui tratament degradant”, semnalează procurorii într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Citește și: Un jurnalist și un activist de mediu, bătuți crunt în timp ce filmau un documentar despre tăierile ilegale de păduri. Cinci persoane, audiate la Poliția Vatra Dornei

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments