Actualitate - Șirile zilei


"Există mai mult decât suficient pentru toți!"

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Mulţi români vor să profite de avantajele pe care le presupune o vacanţă la început de toamnă: pachetele turistice mai ieftine cu până la 50%

Perioada concediilor la plajă a început să se extindă până la finalul lunii septembrie (touroperator)

Spread the love

Mulţi români vor să profite de avantajele pe care le presupune o vacanţă la început de toamnă: pachetele turistice mai ieftine cu până la 50% şi temperaturile încă potrivite pentru bronz şi băi în mare, dar nu atât de ridicate ca în miezul verii, astfel că charterele către staţiuni din Grecia, Turcia, Egipt şi Tunisia sunt pline şi în prima lună de toamnă, informează un touroperator român.

„Când ne gândim la vacanţă la plajă, avem în vedere mai ales lunile de vară. Însă, dacă acum câţiva ani toamna nu era un sezon popular pentru astfel de sejururi, obiceiurile turiştilor s-au schimbat şi mulţi aleg acum şi călătoriile în extrasezon. În felul acesta, se bucura de preţurile mai mici cu până la 50% faţă de luna august, de vremea frumoasa, precum şi pentru că nu e atât de aglomerat ca în vârf de sezon”, a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing Christian Tour.

Cele mai multe rezervări pentru pachetele estivale au fost înregistrate pentru prima săptămână a lunii septembrie, pâna la debutul unui nou an şcolar. După data de 9 septembrie, numărul familiilor cu copii care merg în vacanţă scade simţitor, iar locul lor este luat mai ales de studenţi şi corporatişti care nu au reuşit încă să plece într-un concediu. Insulele greceşti sunt primele alegeri pentru cei care îşi doresc o vacanţă la mare în luna septembrie. Pe locul secund în topul celor mai căutate destinaţii pentru concediul din toamnă este Turcia, iar podiumul este completat de Egipt.

Agenţia Christian Tour a fost înfiinţată în 1997 şi este deţinută de Cristian Pandel. Compania este prezentă atât în ţară, prin cele aproape 50 de sedii proprii şi francize, cât şi în străinătate, în Republica Moldova, Serbia, Polonia, Grecia, Turcia, Spania şi SUA. În 2018, compania a avut vânzări de 85 de milioane de euro, iar la începutul acestui an, Christian Tour a majorat poliţa de asigurare la 5 milioane de euro, ceea ce reprezintă un record în acest domeniu.

Știre Agerpres

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments