Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Placido Domingo va continua să îşi îndeplinească angajamentele faţă de Opera de Stat din Viena

Opera de Stat din Viena, alături de Placido Domingo, după acuzațiile de abuz sexual aduse vedetei

Spread the love

Placido Domingo va continua să îşi îndeplinească angajamentele faţă de Opera de Stat din Viena în următoarele luni, a anunţat vineri directorul acestei prestigioase instituţii – în pofida acuzaţiilor de abuz sexual ce i se aduc vedetei, notează DPA.

Dominique Meyer a declarat agenţiei austriece de ştiri APA că nu vede niciun motiv justificat legal de a nu onora contractele existente cu artistul spaniol în vârstă de 78 de ani.

Domingo – un tenor în cea mai mare parte a carierei sale, care în prezent interprează roluri de bariton, se confruntă cu acuzaţii de hărţuire sexuală din partea mai multor femei pe care artistul le neagă.

„Acuzaţiile acestor persoane anonime, întinse pe o perioadă de 30 de ani, sunt profund tulburătoare şi, în forma prezentată, inexacte”, a precizat Domingo într-o declaraţie recentă.

Meyer a subliniat că nu este în măsura de a emite o judecată cu privire la aceste acuzaţii şi nu este în intenţia lui de a le trivializa. „În acelaşi timp, nu vreau să-l prejudiciez pe Placido Domingo”, a explicat el.

Prin urmare, Domingo va cânta, aşa cum era programat, în „Macbeth”, de Verdi, în luna octombrie, şi în „Nabucco”, şi va fi dirijor în „La Traviata” în iunie 2020.

În Statele Unite, Opera din San Francisco şi Orchestra din Philadelphia au anulat trei concerte în care urma să cânte Domingo.

Știre Agerpres

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments