Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

OMS: Virusul evoluează. Singurul praf magic este vaccinarea

Spread the love

Virusul evoluează. Este şi o chemare la acţiune”, a subliniat medicul Mike Ryan, responsabil cu situaţiile de urgenţă la OMS, informează lefigaro.

Totuși, medicul a dorit să relativizeze consecinţele acestei mutaţii. „Aceleaşi măsuri pe care le-am aplicat înainte vor opri și varianta Delta, mai ales dacă se adaugă vaccinarea”, a spus doctoral.

Distanţarea fizică, purtarea măştii, igiena mâinilor sunt în continuare măsuri ce pot darezultate”, a conchis reprezentantul OMS.

„În medie, în cinci din cele şase regiuni ale OMS, infecţiile cu Covid-19 au crescut cu 80% sau aproape s-au dublat în ultimele patru săptămâni. În Africa, decesele au crescut cu 80% în aceeaşi perioadă”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„Nu ne schimbăm strategia, funcţionează în continuare, dar trebuie să o implementăm mult mai eficient decât am făcut până acum şi asta înseamnă şi livrarea mai multor vaccinuri”, a explicat Ryan.

„Nu există niciun praf magic, singurul praf magic este vaccinarea, dar problema este că nu este împrăştiat la fel în întreaga lume”, a avertizat Ryan, înainte de a adăuga: „Noi acţionăm împotriva noastră” .

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments