Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Ministrul Sănătății și secretarul de stat Ionel Oprea, la Suceava pentru gestionarea situației

Spread the love

Ministrul Sănătății și secretarul de stat Ionel Oprea, la Suceava pentru gestionarea situației

Ministrul Sănătății însoțit de secretarul de stat Ionel Oprea merg azi la Suceava pentru a gestiona situația de la Spitalul Județean.

Anunțul a fost făcut de Grupul de Comunicare în contextul în care Monitorul de Suceava preluat de presa locală a scris aseară că noua conducere, formată din managerul spitalului Florin Filip şi directorul medical Doina Ganea Motan, şi-au prezentat demisia miercuri.

Totodată, directorul de îngrijiri medicale a spitalului, Mihaela Hreceniuc, s-ar afla în izolare la domiciliu. Grupul de Comunicare Strategică nu confirmă, dar nici nu infirmă informația. În acest context însă anunță că secretarul de stat va rămâne în localitate pentru gestionarea situației.

Vă reamintim, municipiul Suceava și 8 comune limitrofe sunt în carantină totală în contextul în care Suceava este practic epicentrului focarului de COVID-19, iar numărul cazurilor de îmbolnăviri și decese este cel mai ridicat din țară. Mai mult, 200 de cadre medicale din cele 362 care se înregistrează la nivel național provin din Suceava.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments