Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Primesc cu bucurie toate lucrurile bune în viața mea."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Infotrafic: Vizibilitate redusă pe A 1 Deva – Nădlac şi pe A 6 Balint – Lugoj, din cauza ceţii. Traficul auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă în mai multe judeţe

Spread the love

Trafic rutier în condiții de ceață densă pe mai multe drumuri din țară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 426 şi 584, dar şi pe autostrada A6 Balint – Lugoj, între kilometrii 1 şi 10.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe numeroase artere rutiere importante din judeţele Arad, Bihor, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu şi Timiş.

”Din acest motiv, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să folosească în mod corespunzător sistemul de iluminare şi semnalizare al vehiculului”.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments