Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
adevarul

Incapacitatea de a căuta adevărul!

Spread the love

Nu exista in lume ceva mai greu decât sinceritatea si ceva mai ușor decât lingusirea. Pe hoții marunti ii trimitem la închisoare iar pe cei mari ii numim in funcții publice. ESOP

Perceptiile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a distrugerii mentale umane premeditate. România a fost transformată pas cu pas într-o tara săraca si distrusă. Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menținuți blochează accesul la ADEVĂR, blochează conștientizarea realității reale din jurul nostru, blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României.

Ce este iluzia? Percepție falsă, denaturată a realității; aparență înșelătoare din cauza perceperii deformate a realității.

Iluzia vieții – Suntem suma gândurilor și a credințelor noastre. Viața începe cu-adevărat în momentul în care ieșim în afara tiparului. Și primul pas pentru a evada dintr-o închisoare, este să recunoaștem și să înțelegem că suntem prizonieri. Altfel, nici măcar nu vom încerca să evadăm. Libertatea este o iluzie , noi suntem ca si sclavii conectati. În realitate, marea majoritate a românilor HABAR N-AU ce se întâmplă în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă față psihic adevărului .

Suntem conduși de oamenii politici pe care îi vedem la televizor și la știri. În realitate suntem conduși si din umbră, de oameni din afara țării noastre , iar cei pe care îi vedem la televizor și care ocupă anumite funcții în stat sunt doar INSTRUMENTE în sistem.

Când politicul căpușează toate instituțiile publice; când corupția este la maxim; când numai unii au acces la banii publici , în gestionarea fondurilor publice; atunci se fura la greu când justiția nu funcționează ca lumea; când poporul NU mai este suveran . Poporul a votat ceva si a ieșit altceva sau cine ,, trebiuia” , ne întrebam ce face sistemul ? Oare exista Statul de drept.?

Aderarea la Pactul Nord Atlantic a însemnat pe o parte distrugerea armatei pe principii vechi, dar poate tot râul este spre bine ca unora le este frica de noi.

Aderarea la Uniunea EUROPEANA a însemnat de fapt semnarea pactului pentru urmatoarele: pierderea independenței economice, a suveranității, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forței de muncă, a creierelor inteligente etc. Legile se decid la nivelul UE, prețurile se decid la nivelul UE, viața noastră este gestionată de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca să nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. Perceptia că Europa ne vrea binele și vrea să ne ajute să îi prindem din urmă ”civilizații”, când în realitate este fiecare PENTRU el și ei ne-au acceptat în UE DIN INTERES. Tarile din afara (o parte) s-au dezvoltat pe spinarea țărilor sărace . Ne- au dat bani pentru a ne dezvolta ILUZIA unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulți, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România A COTIZAT LA UE MAI MULT DECÂT A ACCESAT! O GRĂMADĂ din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci … la infractorii din mediul economic îmbârligaţi cu infractorii din mediul politic; Suntem ținuti într-un sistem de profit pentru unii si sclavie pentru altii conform ,,normelor democrației.”

Cum să fie democrație/normalitate/bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ține pe oameni drept sclavi ai unor Manipulări ordinare cu televizorul ca regula ?

Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, opinii de inducere în eroare, de trunchiere a realității, de falsificare a istoriei, de îndobitocire și pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre ADEVĂR, despre realitatea palpabila din jur va căuta singur informații pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect) si la anumite persoane care au încă o mintea intacta. La televizor vedem cele mai importante teme :coruptia si trădarea .

Cei mai mulți nu sunt trădători! Ei nu au fost niciodată de partea României sau a românilor ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt și au fost dintotdeauna ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI si au constituit niște instrumente. Asta înseamnă si lipsa de educație la politicieni. Școala ÎN PREZENT doar mimează educația și ne înregimentează, ne educă să fim obedienți și să respectăm autoritatea (informatia ). Adevărata informare trebuie în prezent să o facem singuri, pe cont propriu. Informația adevărată trebuie să o căutăm ,la oameni liberi cu o conștienta dezvoltată curată care știu sa trieze informtia de minciuna si manipulare . Coruptia si cancerul sunt distincte dar incurabile . Toate țările sunt bolnave de corupție iar cancerul este un flagel mondial. In realitate ambele sunt vindecabile. Coruptia nu se starpeste prin arestări , confiscări etc. daca nu facem prevenție.

Cancerul este incurabil ? În realitate, cancerul este VINDECABIL, chiar și în stadii avansate, DACĂ EȘTI DISPUS SĂ CITEȘTI și să afli cum să te vindeci. Doar doctorii – sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te învață din ignoranță/inconștiență/rea voință că trebuie să te otrăvești cu Chimioterapie ca să ai vreo șansă, când de fapt Chimioterapia ESTE MOARTEA și nu te ajută cu NIMIC! Mai mult: ÎȚI FACE RĂU! Cine vrea să afle adevărul trebuie doar SĂ CITEASCĂ! De multe ori tot ce facem in viata noastră ne raportam la majoritatea oamenilor. Orice vindecare pleacă de la auto-convingerea oamenilor ca ce fac este bine. Noi de fapt trebuie sa facem ce simțim , cum simtim ca subconstientul nostru sa lucreze. De regula mergem pe premiza ca ce face majoritatea este bine. Trebuie raportat la criterii normale

Desigur, oamenii nu conştientizează şi nu verbalizează aceste raportări la majoritate, ci pur şi simplu le fac zilnic fără să-şi dea seama, în mod inconştient, ca să-şi menţină psihicul nestresat. Le-am “verbalizat” ca să explic procesul psihic. Observaţi cum iluziile sunt validate de această “regulă a majorităţii”. Auzim mereu ca Romania nu mai poate fi salvata.

De ce am crede treaba asta? Doar pentru că cei care ne conduc au reușit să ne distrugă deja atât de mult și să ne creeze impresia că suntem distruși iremediabil? Doar pentru că răul este împrăștiat în toată societatea ca un cancer? Păi și cancerul are LEAC! Iar RĂUL ăsta care căpușează România nu a distrus complet societatea românească. Și nici pe tinerii români inteligenți. Și nici economia românească, amărâtă așa cum e ea. România poate renaște destul de rapid daca in fruntea statului avem romani adevarati și Inteligenți.

Dacă ne vom schimba noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România – Aceasta este o iluzie vehiculată mult și pe internet pentru că te invită subtil la NON-acțiune împotriva Sistemului. Da, foarte bine, să ne schimbăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim noi niște oameni mai buni. Foarte mulți români continuă să creadă în toate aceste ”iluzii” pentru că asupra lor a fost aplicată premeditat o distrugere mentală continua.

Cea mai dură consecință a distrugerii mentale este ,, incapacitatea de a face fata adevărului și realitatii „. Din acest motiv, oamenii Nu citesc despre realitatea din jur și nu le pasa de subiecte precum ”Cine și cum conduce lumea și România”, ”sclavia modernă”, ”etc.

Ce putem să facem pentru Romania?

Sa ne pese ! Să fim mai intelepti . Să ne pese și de binele celorlalți, nu doar de al nostru . Cu un popor bolnav nu putem face nimic! Sa susținem țăranii români și micii fermieri sa mâncăm sănătos . Susțineți economia locală și producătorii români! Sa ne informam cât mai corect , sa nu credem in tot ce se spune sa ni se spele creierul cu Manipulări si știri false. Sa căutam oameni de buna credință si sa facem front comun cu ei. Sa nu vă pierdeți speranța!

NU renunțați la luptă încă dinainte de a începe!

,, Vremurile noastre sunt vremea mediocrității , a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultura , a Lenei , a incapacitatii de a te apuca de treaba si a dorintei ,de a avea totul de-a gata. „

Feodor Dostoievski

Al dumneavoastră același

Prof.Ioan Romeo Manzala

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments