Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Circa 30 de locuitori ai unui complex de apartamente din oraşul Herne, din vestul Germaniei

Germania- Rezidenților unui complex în care a dispărut o cobră li sa permis să se întoarcă acasă după 5 zile

Spread the love

Circa 30 de locuitori ai unui complex de apartamente din oraşul Herne, din vestul Germaniei, se vor putea întoarce la casele lor, la cinci zile după evadarea unei cobre monocelate, cu o lungime de 1,4 metri, în perimetrul acestuia, informează DPA.

Şarpele, extrem de veninos, a fost zărit duminică de un rezident pe una dintre cele patru scări ale complexului, ceea ce a dus la evacuarea acestuia şi la deplasarea la faţa locului a unei echipe de experţi pentru a captura reptila.

Potrivit responsabilului local Johannes Chudziak, deşi cobra nu a fost găsită, echipa a izolat reptila probabil într-un loc unde în cele din urmă va muri.

Şarpele nu era cu siguranţă în niciunul dintre apartamente sau pe holuri, iar mansardele şi beciurile au fost sigilate, aşa că acesta nu ar mai putea ieşi, a precizat Chudziak, adăugând că sigiliile vor fi verificate de două ori pe zi.

„Presupunem că măsurile noastre au izolat şarpele şi că acesta va muri din cauza lipsei de apă şi de hrană „, a continuat acesta.

Unul dintre rezidenţi, proprietarul unei colecţii de 20 de şerpi veninoşi, alături de care trăieşte în apartament, susţine că şarpele fugar nu îi aparţine.

Chudziak a precizat că o anchetă este în curs de desfăşurare în acest caz.

Știre Agerpres

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments