Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Epilog pentru Daft Punk după 28 de ani

Spread the love

În Epilogue, Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo, îmbrăcați în costumele lor de robot, își iau rămas bun în deșert, înainte ca unul dintre ei să se autodistrugă.

Format la Paris în 1993, grupul a adus scena house underground franceză în topuri, cu hituri precum One More Time, Da Funk și Around The World.

Bangalter și de Homem-Christo s-au întâlnit la școală, în Paris, și au început să facă muzică. Inițial numit Darlin’, formația, în formulă de trio atunci, a lansat în 1993 câteva melodii garage rock pe un album în Marea Britanie, Shimmies In Super 8.

Duo-ul francez a lansat patru albume de studio, în perioada 1997 – 2013. Ultimul album, apărut după o pauză de opt ani, a fost „Random Access Memories”, pe care se află single-ul „Get Lucky”, cu Pharrell Williams și Nile Rodgers, single certificat cu platină.

Ulterior trupa s-a retras într-o oarecare măsură, deși a colaborat cu starul R&B The Weeknd la două piese, Starboy și I Feel It Coming, în 2016.

Muzicienii erau rar văzuți în public fără căștile de roboți și foloseau voci procesate, computerizate, în mai toate hiturile lor.

De-a lungul carierei, Daft Punk a primit șase trofee Grammy din 12 nominalizări. 

Despărțirea trupei a stârnit o furtună pe Twitter, cu 27 de mesaje pe secundă postate după apariția anunțului.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments