Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Sunt optimist și am doar gânduri pozitive."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Emanuel Ungureanu (USR PLUS): Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului?

Spread the love

Emanuel Ungureanu spune că maratonul de vaccinare din București a fost o acțiune foarte reușită, dar insuficientă: ”E nevoie de mult mai mult decât aceste maratoane, e nevoie de o mobilizare exemplară la sate, de caravane ale medicilor care să meargă în sate, e nevoie de primari, de preoți. Din păcate, nu l-am văzut încă pe Patriarhul Daniel vaccinându-se, nu am văzut preoți foarte mulți care să facă acest gest, pentru a îndemna cât mai mult populația în vârstă și cu comorbidități să fie pe primele locuri”.

Frica de injecții ține românii departe de vaccinare

Deputatul USR PLUS și-ar dori ca Biserica să se implice mai mult în campania de vaccinare: ”Să vă dau un exemplu: în Franța, am văzut centre de vaccinare în tot felul de biserici, am văzut în moschei, în catedrale catolice. Cum ar fi să avem un centru de vaccinare în Catedrala Neamului? Cum ar fi să-l vedem pe Patriarhul Daniel coordonând o asemenea campanie? Până la urmă, influența Bisericii în societate este foarte mare și ar trebui să vedem această implicare pentru o chestiune de sănătate publică”.

S-ar putea renunța la mască în birourile în care toți angajații sunt vaccinați. Când am putea scăpa de mască pe stradă?

Emanuel Ungureanu atrage atenția că la sate sunt probleme mari cu vaccinarea: ”E nevoie de un efort mare în zona rurală, acolo avem probleme mari cu vaccinarea, avem mari probleme cu informarea cetățenilor și o implicare a Bisericii consistentă în această campanie ar ajuta enorm”.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments