Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Sunt optimist și am doar gânduri pozitive."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Echipa finanțată de fiul lui Liviu Dragnea se retrage din Liga a 2-a

Spread the love

Turris se afla pe locul al 13-lea în liga secundă, cu doar 19 puncte adnate în primele 14 meciuri din acest sezon.

Formația din Teleorman au fost aproape de promovare în sezonul trecut, când a evoluat în playoff, dar a ratat șansa de a urca în Liga 1 după o confruntare cu Rapid, care a egalat-o în meciul direct, marcând în al 6-lea minut din prelungiri.

În sezonul actual, echipa din Turnu Măgurele a avut deja multe sincope, iar fiul lui Liviu Dragnea, nemulțumit de rezultate, a decis să oprească finanțarea, ceea ce va duce la retragerea din competiție.

Silviu Bogdan, fostul manager de la Turris, managerul general al echipei, a declarat pentru „ProSport”, după ce a decis să o demisioneze:

Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei si-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Imi pare foarte rău de acesta situație”.

Punctele strânse de Turris în acest sezon vor fi anulate. Gruparea este calificată și în faza optimilor de finală ale Cupei României, unde ar trebui să joace cu Dunărea Călărași. În această privință, decizia aparține Federației Române de Fotbal.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments