Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Donald Trump și-a anulat vizita în Polonia

Spread the love

Donald Trump a anunțat joi seara că își anulează vizita în Polonia, acolo unde, duminică, ar fi urmat să participe la ceremoniile de aniversare a 80 de ani de la începerea celui de al doilea război mondial. El a explicat că vrea să rămână la Washington, pentru a monitoriza evoluția uraganului Dorian, care va lovi la sfârșitul acestei săptămâni Florida.

Președintele american era așteptat la Varșovia pentru a marca 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, când Germania nazistă a invadat Polonia.

Donald Trump îl trimite pe vicepreședintele Mike Pence în locul său, iar el va vizita Polonia cu altă ocazie, scrie The Washington Post.  Mike Pence a mai fost în Polonia și în februarie.

Este a doua vizită europeană pe care președintele american o anulează în ultimul timp, după cea din Danemarca, care era prevăzută la începutul lui septembrie.

Se estimează că uraganul Dorian va avea intensitatea 4 din 5, iar rafalele de vânt vor depăși 200 de kilometri pe oră.

Donald Trump deține mai multe proprietăți pe coasta de est a Floridei, inclusiv celebrul Mar-a-Lago Club din Palm Beach și trei terenuri de golf în West Palm Beach, Jupiter și Doral, la vest de Miami. În septembrie 2017, Mar-a-Lago și toată insula Palm Beach au fost evacuate din cauza uraganului Irma.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments