Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

De ce eșuează coalițiile în România? Săftoiu: Să faci o alianță doar ca să bați PSD nu e suficient

Spread the love

Adriana Săftoiu declară în contextul crizei din coaliția PNL–USR PLUS–UDMR, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, că există unele asemănări cu alianța DA și Convenția Democrată: ”Dacă ne bazăm pe o analiză care să plece de la ce s-a întâmplat cu alianța CDR, cu alianța DA, găsim deja explicații și elemente comune. Drept urmare, faptul că formezi o alianță doar ca să bați PSD-ul se pare că nu e suficient. Să nu uităm că și CDR-ul și alianța DA au avut ca prim obiectiv să câștige alegerile, să trimită PSD-ul în Opoziție”.

”Ceea ce am văzut eu și atunci când eram purtător de cuvânt în Guvernul Radu Vasile, apoi alianța DA, există două componente esențiale: colaborarea și comunicarea. Dacă acestea două nu sunt de la început clarificate, cum comunici, cum colaborezi, de fiecare dată ne trezim în această situație”, explică ea.

Citiți aici ce spune politologul Andrei Țăranu despre criza din coaliție: https://www.rfi.ro/politica-132918-politologul-andrei-taranu-despre-criza-din-coalitie-nu-salvezi-casa-de-gandaci-dandu

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments