Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Primesc cu bucurie toate lucrurile bune în viața mea."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Corvette Stingray

Corvette Stingray – cea mai accesibilă maşină sport cu motor natural aspirat montat central

Spread the love

Revoluţia în istoria automobilului sport Chevrolet Corvette s-a întâmplat! În această noapte peste ocean a avut loc premiera mondială a noii, celei de-a opta generaţii, care a debutat cu motor montat central în premieră după 57 de ani de experimente.

Inginerii de la General Motors au declarat în cadrul prezentării că au ajuns la limita capacităților de creare a unei astfel de maşini cu o astfel de schemă de poziţionare a motorului, astfel încât pentru a face un pas următor au avut nevoie de a schimba radical conceptul acestui produs. Dar pe lângă propulsor există revoluţii şi la alte capitole!

Noul Corvette Stingray combină un design familiar cu nişte proporţii care au depăşit şablonul obişnuit. În comparație cu mașina anterioară cu motor frontal, poziţionat sub capotă, compartimentul habitaclului a fost mutat cu 400 de mm mai în faţă.

Însuşi caroseria îi reprezintă o carcasă puternică, făcută în principal din aluminiu, în timp ce majoritatea panourilor exterioare sunt confecţionate din fibră de sticlă! Există de asemenea şi câteva elemente din fibră de carbon, asta pe lângă unele pur decorative

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments