"Sunt recunoscătoare pentru o nouă zi în care strălucesc."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Coronavirus UK: Un pacient se întoarce acasă după 10 luni în spital

Spread the love

Geoffrey Woolf, în vârstă de 74 de ani, a fost dus de urgență la spital în martie anul trecut, după ce și-a pierdut cunoștința la micul dejun – și la un moment dat în timpul verii, celor trei fii ai săi li s-a spus să-și ia rămas bun, deoarece starea sa s-a deteriorat și mai mult, relatează publicația londoneză Jewish Chronicle.

Externat din spital joi, se crede că a petrecut cel mai mult timp în spital decât orice pacient care a supraviețuit virusului.

După ce a fost inițial dus la o unitate de terapie intensivă la Spitalul Whittington din nordul Londrei, el a fost tratat la Spitalul Regal pentru Neuro-Dizabilități din Putney în sud-vestul Capialei pentru leziunile cerebrale cauzate de virus. De asemenea, boala i-a provocat paralizie pe o parte a corpului și afazie.

El a spus că întoarcerea la casa lui din Holloway, în nordul Londrei, înseamnă “libertate”.

Prima sa glumă a fost că a ales un mod destul de dificil de a sări peste ultimul an al administrației Trump, dar că probabil că a meritat”, a spus unul dintre fiii săi.

Cotidianul The Guardian a dezvăluit că Woolf studia pentru o diplomă în istoria artei la un colegiu de educație pentru adulți, după ce se pensionase cu puțin timp înainte de a contracta virusul.

Woolf nu avea co-morbidități și boala sa  apărut ca din senin. Medicii care l-au văzut pentru prima dată după ce fiii lui au sunat la 999 la 23 martie suspectând că are meningită.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments