Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Compania Pandora renunţă la diamantele naturale

Spread the love

Unul din cei mai mari producători de bijuterii din lume, Pandora, va folosi numai diamante create în laborator, conform unui comunicat oficial emis marţi seara.

Unul dintre motive ar fi că diamantele create în laborator sunt mai ieftine şi prezintă aceleaşi avantaje şi caracteristici precum diamantele naturale, susţin cei de la Pandora.

Diamantele nu trebuie să fie doar eterne, trebuie să fie pentru toată lumea. Programul face parte din planul nostru de a deveni durabili şi mai prietenoşi cu mediul”, a transmis Alexander Lacik, preşedintele grupului.

De asemenea, cei de la Pandora au anunţat lansarea colecţiei de bijuterii cu diamante create în laborator în Marea Britanie şi va deveni disponibilă şi la nivel global, în decursul anului viitor.

Lacik susţine și că vânzările companiei vor creşte semnificativ în următorii ani, datorită preţurilor accesibile ale diamantelor create în laborator. O bijuterie din noua colecţie Pandora va costa aproximativ 350 de dolari.

Ne propunem să devenim deschizători de drumuri şi să arătăm că diamantele pot deveni un accesoriu de zi cu zi. Cel mai probabil, cererea pentru diamante create în laborator va creşte”, a declarat Alexander Lacik.

Înfiinţată în 1982, în Copenhaga, compania Pandora are peste 27.000 de angajaţi, cei mai mulţi din Thailanda, unde produce şi bijuteriile. În prezent, Pandora vinde aproximativ 250.000 de bijuterii pe zi, în special brăţări, dar și pandative sau inele.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments