Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Case pasive clt

CLT CASE PASIVE

Spread the love

CLT CASE PASIVE

Armonie și confort

Case pasive cu tehnologia CLT (cross-laminated timber) construim un cămin rapidsănătos și durabil.

Cu panouri fotovoltaice sau pompe de caldură căminul are asigurată independența energetică.

Construcțiile din panou CLT au proprietăți structurale și estetice excelente. Precizia prefabricatelor permite o asamblare rapidă fără probleme și compromisuri. Toate proiectele noastre includ o soluție unică și funcțională din lemn stratificat.

Soluția CLT este bună și mai eficientă decat construcția tradițională. Laminarea încrucișată creează o rezistență uniformă și permite o flexibilitate maximă în design, nemaivăzută anterior.

Tehnologia CLT reduce costurile construcției, costurile de întreținere, accelerează construcția casei, care durează de la câteva zile până la câteva săptămâni.

Proiectele bazate pe tehnologia CLT

Mulțumită sistemului nostru complet, care include construcția, utilitățile și elementele de finisare, vom realiza casa pasivă a visurilor dumneavoastră.

Lemnul stratificat folosit la realizarea panourilor CLT provine din gestiuni sustenabile. Folosind panouri CLT în construirea casei pasive, construirea acesteia devine mai ușoară, mai rapidă și are un impact pozitiv asupra bilanţului CO2.

Panourile CLT sunt rezistente la foc și pot fi folosite pentru construcția de apartamente, inclusiv clădiri cu cerințe sporite de siguranță la incendiu, cum ar fi școli sau spitale.

Căldura și proprietățile recunoscute ale lemnului într-o viziune modernă și durabilă prin utilizarea celor mai moderne tehnologii și finisaje.

Click aici pentru contact!

5 2 votes
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments