Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Sunt optimist și am doar gânduri pozitive."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
school teacher

Cei șapte ani de acasă

Spread the love

E cunoscut în poporul nostru și în întreaga lume dictongul cei șapte ani de acasă.
Un preot iezuit spunea: ”Dați-mi un copil până la vârsta de 7 ani, și după aceea faceți ce doriți cu el căci cu siguranță va fi un bun credincios al bisericii iezuite.”
Acest lucru ar trebui să facă toate statele care doresc să modeleze intr-un fel societatea lor, acționând la formarea celor șapte ani a unor generații radical schimbate prin stabilirea unei programe la nivel de grădiniță care să fie respectate cu sfințenie, pentru plămădirea în siguranță a unei noi generații. S-ar putea stabili, de exemplu, ca, atunci când intră educatoarea, învățătoarea, profesorul în sala de curs respectiv în camera cu copiii, să enunțe, urmând exemplul americanilor: Dumnezeu să Binecuvânteze România!
Un alt exemplu ar fi stimularea consumării produselor autohtone și locale prezentând micuților produsele autohtone sănătoase, respectiv cele nesănătoase din import.
În acest fel, fiecare stat va schimba mentalitatea propriilor generații și așa, într-un interval de timp limitat, o să consumăm propriile produse ajutând și incurajând proprii producători agricoli, care nu ar mai fi nevoiți să își arunce produsele sau să le valorifice la preț de nimic.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments