Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Trăiesc în armonie."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
ANAF BRASOV

Cea mai infracțională administrație

Spread the love

Cea mai infracțională administrație fiscală din România, Regiunea Brasov Centru este și a demonstrat și demonstrează caracterul infracțional pe care-l are întrucât decimează zilnic societăți comerciale și persoane fizice pe bandă rulantă la comenzi mafiote și politice.

Astfel, fiind o adevărată migrație de sedii sociale și domicilii din această administrație pentru a-și salva săracii oameni pielea de la tăbăcit din mâna unor infractori certați cu legea și protejați de un sistem infect și murdar, care face lobi pentru ei pe lângă parchete și instanțe pentru a-i proteja de lege. Daca nu ar fi protejați ar avea condamnări pe bandă rulantă și s-ar curăți această administrație infectă și infracțională. Va trebui ca autoritățile centrale și organele responsabile să urmărească și destructureze această mizerabilă administație certată cu legea și care decimează tot ce-i este pus pe tavă.

Din punctul de vedere al contribuabililor, care au părăsit această administrație, singura rezolvare ar fi desființarea acestei administrații iar județele care o compun ar trebui redistribuite administrațiilor vecine care au dovedit că au grijă de proprii contribuabili care nu execută doar comenzi penale.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments