Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Cazul Caracal: DIICOT a publicat rezultatele analizei oaselor din pădure

Spread the love

Pas înapoi, în ancheta privind fetele dispărute din Caracal. Institutul Național de Medicină Legală transmite că nu a putut identifica niciun profil ADN din oasele găsite în pădure.

Conform raportului publicat de DIICOT, specialiștii Institutului Național de Medicină Legală nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece acestea erau într-o stare de calcinare excesivă.

Totuși, analiza acestor probe nu se oprește aici, procurorii trimițând deja către INML o dispoziție de refacere a analizei. Mai exact, printr-o adresă transmisă INML, procurorii DIICOT le cer specialiștilor în medicină legală să efectueze în regim de urgenţă, expertiza genetică judiciară asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului.

Anchetatorii au găsit, pe 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. DIICOT a precizat doarcă acestge rămășițe umane aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani.

În cazul Caracal, au mai fost găsite oase, însă în curtea lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit deja ca oasele din curtea lui Dinca au ADN-ul Alexandrei.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments