Actualitate - Șirile zilei


"Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României

Buzău: Un pacient internat la psihiatrie și-a ucis 4 colegi de salon

Spread the love

Un bolnav internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a omorât sâmbătă noapte alți patru pacienți și a rănit nouă. Barbatul a devenit violent și și-a atacat colegii de salon cu un stativ metalic de perfuzii.

ACTUALIZARE 2: Atacatorul are 38 de ani și este originar din comuna Săgeata din județul Buzău.

ACTUALIZARE 1: Două dintre persoanele rănite sunt în comă și sunt transportate la spitale din București.

……………………………….

Potrivit reprezentanților IPJ Buzău, un apel la 112 a fost primit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30, în care se anunța că un pacient al Spitalului de Psihiatrie Săpoca ar fi devenit violent.

„La fața locului s-au deplasat colegii mei, care au reușit să-l imobilizeze pe bărbatul de 38 de ani. Acesta se află în acest moment în custodia Poliției”, au declarat, pentru mediafax, reprezentanții IPJ Buzău.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției citate de Mediafax, atacatorul în vârstă de 38 de ani ar fi fost internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău cu sevraj etilic. Aceleași surse au confirmat că bărbatul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Potrivit unor surse medicale, 9 pacienți răniți vor fi preluați și transportați la spitale din București: 2 – la Spitalul de Urgență Floreasca, 2 – la Spitalul Universitar de Urgență București , 2 – la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon și 3 – la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments