Actualitate - Șirile zilei


"Există mai mult decât suficient pentru toți!"

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt localităţile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România

Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt localităţile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România

Spread the love

Buşteni, Sovata şi Sighişoara sunt localităţile cu cele mai ieftine opţiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27 euro, 29 euro, respectiv 34 de euro pe noapte, potrivit unui comunicat al motorului de căutare momondo.ro, remis, joi, AGERPRES.

În ceea ce priveşte destinaţiile de la Marea Neagă, staţiunile cu opţiuni ieftine de cazare în timpul lunilor de toamnă sunt Eforie Nord, Neptun şi Constanţa, iar valorile medii ale tarifelor pentru o noapte într-un hotel de trei stele pentru lunile septembrie – noiembrie sunt 30 euro, 32 euro, respectiv 36 de euro.

În plus, cele mai mici preţuri medii pentru cazarea în oraşe se regăsesc în Timişoara, Sibiu sau Iaşi, având valorile pentru o noapte în hoteluri de 3 stele de 37-39 de euro.

Oraşele mari, precum Cluj-Napoca sau Bucureşti, sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate şi de prezenţa aeroporturilor internaţionale.

Cea mai scumpă staţiune privind cazarea în lunile de toamnă în hotelurile de trei stele este Băile Tuşnad, unde o noapte costă 60 de euro în medie.

Știre Agerpres

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments