Actualitate - Știri - Șirile zilei


"Primesc cu bucurie toate lucrurile bune în viața mea."

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Albine

Albinele, sănătatea și wifi-ul

Spread the love

Albina este cunoscută încă din antichitate datorită rolului ei activ în formarea biodiversității precum și datorită producerii diverselor produse apicole (produse stupărești după denumirea veche).
Vizavi de efectul nociv al wifi-ului asupra acestei firave dar deosebit de inteligente ființe , amintim efectele observate în SUA unde se utiliza wifi în zona fermelor si, drept urmare au început să dispară familiile de albine din stupi.
După dispariția acestora, a început în următorul an declinul specilor de plante. Atunci s-a trecut la cercetări amănuțite pentru a descoperi cauza dispariției albinelor și dispariției biodiversității din zonă.
După cercetări în laboratoare de specialitate, a reieșit că albinele au murit datorită rețelelor wifi și a substanțelor chimicale utilizate în agricultură.Între timp, Uniunea Europeană a reglementat foarte bine nivelul radiațiilor electromagnetice astfel încât să nu existe probleme în acest sens dacă folosim modemuri care îndeplinesc standardele UE. Probemele mai sus aminite poate să apară atunci când sunt folosite mai multe modemuri într-un loc restrâns și/sau sunt utilizate modemuri ”no name” care nu îndeplinesc standardele UE.
Ne punem întrebarea pe termen lung:  ce efecte au aceste rețele asupra celulelor umane?
Catastrofele pe care le produc le obsevăm ușor. S-au îmulțit numeroase boli, ca de exemplu bolile autoimune și nu numai. De ce utilizăm atunci și la nivelul satelor rețelele wifi, având în vedere că vorbim de zone mai restrânse? Pentru a distruge oamenii și o superbă biodiversitate, flora din împrejurimi, ca urmare a anihilarii stupilor de albine?

În continuare, recomandăm să se analizeze bine mierea cumparată. Ne referim aici la sursa de unde a recoltat albina polen, dacă e din munți unde nu este cultură intensivă alimentată cu pesticide și tot felul de chimicale. Dacă sunt folosite pesticide și substanțe chimice, nu facem altceva decât să introducem în corpul nostru aceste substanțe.
Se pare că oricum avem parte de ele prin fructele si legumele din comerț. Măcar mierea și produsele derivate din zona apicolă să le selectăm, fiind un izvor de sănătate pentru noi și copii noștri.

Vizavi de wifi recomandăm deci:
– să folosiți modemuri cu radiații mici, ce îndepșinesc standardele UE.
– să nu cumpărați modemuri ”no name”, de obicei brandul este o garanție.
– să nu folosiți mai multe modemuri în locuri restrânse.
– închideți wireless-ul pe timp de noapte.

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments