Actualitate - Șirile zilei


"Există mai mult decât suficient pentru toți!"

- citatul zilei


Horoscop - Horoscopul săptămânii

Produse-Bio

Actualitate, știri, ziare - Știri interne - Guvernul României
Compania românescă Aerotravel, specializată pe turismul de afaceri, a oficializat miercuri parteneriatul

Aerotravel, specializată pe turismul de afaceri, a oficializat miercuri parteneriatul pe care l-a încheiat cu Travel Leaders

Spread the love

Compania românescă Aerotravel, specializată pe turismul de afaceri, a oficializat miercuri parteneriatul pe care l-a încheiat cu Travel Leaders, cea mai mare reţea de agenţii de turism din America de Nord.

În cadrul acestui parteneriat, firma Aerotravel, una dintre primele agenţii de turism cu capital exclusiv românesc, îşi va păstra integral managementul actual, dar va dezvolta zona de vânzări şi partea operaţională împreună cu partenerul american, după cum a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al Aerotravel, Antonio Niţu.

„Parteneriatul se centrează foarte mult pe servisarea clienţilor. Ne interesează în primul şi în primul rând ca portofoliul de clienţi pe care îl avem şi pe care îl dezvoltăm cu cei de la Travel Leaders să primească cele mai bune servicii. Nu există nici un fel de implicare (a Travel Leaders, n.red.) la nivelul managementului general (al Aerotravel, n.red.), în schimb toate aspectele care ţin de zona de vânzări sau de zona operaţională vor fi dezvoltate împreună cu clienţii noştri. În mod direct noi raportăm către Travel Leaders EMEA (filiala pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, n.red.) şi suntem deja implicaţi în asta de câteva luni de zile. În relaţia pe care o avem cu cei de la Travel Leaders am dovedit deja în mod concret că aportul pe care îl aducem este unul valoros. Suntem în continuare o companie cu capital românesc 100%”, a afirmat directorul Aerotravel.

Acesta a precizat că în urma acestei colaborări divizia de Corporate Travels a Aerotravel va funcţiona sub brandul Travel Leaders România.

„Aerotravel a devenit partener exclusiv Travel Leaders România. De fapt am decis ca tot ce înseamnă divizia noastră de Corporate Travel să funcţioneze începând de astăzi sub brandul Travel Leaders România. Travel Leaders este cea mai mare reţea de agenţii de turism din America de Nord. Când spun cea mai mare fac referire, de exemplu, la cifra de afaceri estimată pentru 2018, care impresionează cu valoarea de 20 de miliarde de dolari”, a adăugat Antonio Niţu.

Reprezentantul Aerotravel a explicat că noul partener nord-american oferă companiei româneşti trei componente esenţiale în cadrul turismului de afaceri – tehnologie, acces la piaţa internaţională şi acces la informaţii.

„Prin decizia pe care am luat-o de a deveni un jucător global, noi am beneficiat de o foarte mare oportunitate: avem prin asta acces la tehnologie, acces la o piaţă globală, acces la ceva ce e foarte important în această industrie – informaţia. De ce spun asta? Turismul de business se caracterizează printr-o permanentă schimbare, este o caracteristică a acestei industrii. De cele mai multe ori schimbările sunt generate acolo unde piaţa este cea mai puternică – America de Nord. Prin conectarea noastră la Travel Leaders Network suntem parte din jocul global şi avem acces la informaţie la prima mână”, a afirmat Niţu.

Acesta a arătat că turismul de afaceri este o parte esenţială din strategia de dezvoltare a unei afaceri.

„Orice business care vrea să se dezvolte are în spate călătorii de afaceri. Pot să fac referire aici la un studiu KPMG, care a fost publicat cu nişte ani în urmă, în mod sigur lucrurile nu s-au schimbat de atunci, m-a surprins inclusiv pe mine faptul că potrivit studiului făcut de KPMG cheltuielile asociate cu călătoriile de afaceri reprezintă pentru o companie mare a patra mare categorie de costuri”, a încheiat directorul Aerotravel.

Pe de altă parte, directorul de Vânzări al Aerotravel, Leonard Matei, a apreciat că piaţa românească de turism de afaceri, una stabilă, va fi dinamizată de noul parteneriat dintre Aerotravel şi Travel Leaders.

„În acest moment suntem la faza la care încercăm să identificăm care ar fi beneficiile pentru Aerotravel pentru următorii ani. Beneficiile pentru noi sunt foarte clare: ne aliniem la lumea bună a business travel-ului, la Big Four. În acest moment sunt 3 mari jucători pe piaţa globală, dar o dată cu venirea Travel Leaders am ajuns la patru. Suntem patru jucători puternici pe piaţa globală. Aerotravel la nivel naţional cu siguranţă va implementa tot ceea ce o colaborare de genul acesta poate să aducă. Creşterile noastre vor fi aceleaşi, dacă nu cumva mult accelerate, este motivul pentru care suntem aici, pentru a face o declaraţie de forţă: suntem aici pentru a puncta un moment important pentru piaţa românescă de business travel. Această piaţă e cumva stabilă, însă prin venirea unui jucător de genul ăsta cu siguranţă lucrurile se vor dinamiza pe piaţă”, a estimat directorul de vânzări al Aerotravel.

Reţeaua Travel Leaders înregistrează un volum anual de vânzări de 20 miliarde de dolari în Statele Unite, iar la nivel global se constituie într-o reţea care include 564 mari agenţii de turism, 14.000 de specialişti şi peste 75 de ani de istorie.

Grupul Aerotravel înregistrează afaceri cu vânzări de 40 de milioane de euro în 2018 şi cu un număr de pasageri de 150.000 în acelaşi an. Pentru anul curent, Grupul Aerotravel estimează vânzări de 45 de milioane de euro şi un număr total de 160.000 de pasageri.

Știre Agerpres

0 0 vote
Article Rating
Subscriere
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments